CSplayer Translator

Membrii din Staff-ul cSplayer si membrii de onoare care ajuta la dezvoltarea comunitatii cSplayer.

Mesajde bughi » 15 Ianuarie 10 - 21:32:56

Vad ca e vechi threadul dar o sa postez , pentru orice traducere romana-engleza si invers , pot adauga si explicatii ulterioare pentru a simplifica lucrurile + ca tot ce tine de kituri prima le verific eu si dupa dau si o aproximatie pentru timpul de instalare si necesitati , daca mai e valabil am aproape tot timpul din lume sa traduc (nu fac asta special pentru csplayer dar pentru toti cei care au nevoie si intampina probleme cu limba engleza ((stiu cum e sa intampini probleme la un tutorial scris , de acceea de 1 an fac traduceri pentru mai multe programuri kituri etc )) ) O zi placuta
P.S. - Am instructiunile Nero9 in engleza si dupa varianta mea in romana daca doriti sa vedeti de ce sunt capabil
Imagine

Niciodata nu e prea tarziu ! Intotdeauna e prea devreme !
bughi
Lvl: 0/5 Exp: 1/11
Lvl: 0/5 Exp: 1/11

Locaţie: Bastia Umbra - Italy
Avertismente: (0%)

Mesajde c|neva » 27 Ianuarie 10 - 00:43:14

Poti traduce tutoriale sau orice este legat de counter-strike, punand si creditele de rigoare ale tutorialului original, apoi sa le postezi in categoria potrivita din forum :)
c|neva's CStrike forum server | LINK-UL TaU AICI | c|neva's personal website
Sustinator si initiator al campaniei CS-Player Fara Coduri
Imagine
Suportul si ajutorul se ofera pe forum, in categoriile dedicate, NU pe Y!M sau prin mesaje private. :PINGUIN:
c|neva
Admin
Admin

Locaţie: pr|ntre p|ngu|n|
Avertismente: (0%)

Anterior

Înapoi la Staff-ul cSplayer